Hodnocení obchodu

4,9 631 hodnocení
5
577x
4
35x
3
8x
2
3x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora Martin Honetschläger | 18.6.2024
Skvělý obchod, mohu jen doporučit :-)
MF Avatar autora Martina Frintová | 15.6.2024
Jela jsem si sem pro kolo z jiného koutu republiky, protože to byl jediný obchod, kde bylo mnou vybrané kolo ještě dostupné. Když jsem přijela, kolo jsem (po předchozím telefonickém kontaktu) měla připravené k vyzkoušení. Vše mi bylo srozumitelně vysvětleno, dostala jsem doporučení na fajn doplňky a odcházela jsem spokojena. Jedinou nevýhodou je, že se člověk nemůže na kole projet, ale s tím se dalo v centru Prahy počítat. Stejně tak s horší dopravní dostupností autem, ale dalo se s kolem v pohodě dojet metrem na parking do Letňan. Pro někoho z Prahy může být výhodou i garančka zdarma. Obchod mohu rozhodně doporučit a to i pro laiky v oblasti cyklistiky, jako jsem já.
Avatar autora | 10.6.2024
Zboží jsem objednal a také předem zaplatil s tím, že na webu prodejce byly všechny položky se statusem "skladem na prodejně". V opačném případě bych objednávku nerealizoval. Po devíti dnech dnech od objednání a zaplacení mám však jedinou informaci, a sice, že "zboží se naskladňuje".
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, p. Macuro, děkuji za Vaši recenzi a omlouvám se za zpoždění při plnění Vaší objednávky. V době objednávky jsme měli skladem pouze jeden kus od Vámi vybraného produktu, proto jsme Vás informovali, že čekáme na naskladnění zboží. Systém bohužel nedokáže při objednávce více kusů správně rozpoznat a zobrazit, jestli jsou skladem všechny potřebné kusy nebo ne. Jak jsem Vás již dnes ráno informoval, tak dnes jsme zboží obdrželi, Vaši objednávku jsme zkompletovali a už je na cestě k Vám. Ještě jednou se omlouvám za zpoždění, přeprava ze zahraničních skladů se bohužel občas zpožďuje. Za tým FineBike, Lukáš
IB Avatar autora Ivan Bulva | 8.6.2024
V pohodě
JA Avatar autora Jaroslav Antoš | 5.6.2024
Ochotná obsluha.
ZS Avatar autora Zdenek Sobotka | 1.6.2024
Perfektní pouzdro nic lepšího neznám ,škoda že nedělají Jinou barvu ale to je muj problém
RT Avatar autora Radomír Tabášek | 29.5.2024
celková spokojenost
KS Avatar autora Katka Stuchlíková | 29.5.2024
Krasna barva
Avatar autora Jan Šimák | 28.5.2024
Vše v naprostém pořádku 👍
Avatar autora | 24.5.2024
Produkt mi na místě rovnou se samozřejmostí namontovali a obsluha mi odpověděla na vše, co sem se ještě doptaval. To se taky vždy nestává.
Avatar autora | 23.5.2024
bezproblémový nákup
VH Avatar autora Vít Hauerland | 23.5.2024
Naprosto spokojen , jen tak dál, díky.
AK Avatar autora Aleš Krempa | 19.5.2024
Skvělá komunikace obchodu při následné úpravě objednávky a rychlé dodání.
AK Avatar autora Aleš Křižan | 18.5.2024
V pohodě 👍
Avatar autora | 18.5.2024
+ Rychlost.
+ Ochota na prodejně.

Avatar autora | 16.5.2024
+ odborníci
+ pohodová komunikace a domluva

AA Avatar autora Adam Antmann | 14.5.2024
Skvělá komunikace a rychlé dodání 👍🤝👏.
VK Avatar autora Vladimír Karlík | 10.5.2024
Velká spokojenost.
Avatar autora | 9.5.2024
Avatar autora | 2.5.2024
+ Rychlost. Vstřícné jednání - namísto zaslání domů jsem zadala osobní vyzvednutí, při telefonické kontrole mé objednávky byl změnen způsob dopravy a ihned zboží odesláno. Naprostá spokojenost.

Žádná.