Novinka - Expresní doručení po Praze do 60 minut kurýry WOLT! Od 119Kč!

Giant Revolt E+ Pro 2020

103 999 Kč –20 %
Giant Revolt E+ Pro 2020
103 999 Kč –20 % 83 199 Kč 68 760 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Úplnou novinkou v naší nabídce elektrokol je Revolt E+ Pro. Jedná se o takzvaný „gravel bike“, tedy něco mezi cyklokrosovým a horským kolem. Taková kola máme v nabídce již delší dobu v klasickém provedení bez motoru, novinka Revolt E+ Pro vám ale díky středovému motoru Yamaha přidá 250 Wattů navíc. Kolo je určeno především na nezpevněné cesty, ale velmi slušně pojede i na silnici. Revolt E+ Pro je jako stvořený pro vaše výlety za poznáním!

Detailní informace

S
Momentálně nedostupné
103 999 Kč
83 199 Kč
68 760 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Úplnou novinkou v naší nabídce elektrokol je Revolt E+ Pro. Jedná se o takzvaný „gravel bike“, tedy něco mezi cyklokrosovým a horským kolem. Taková kola máme v nabídce již delší dobu v klasickém provedení bez motoru, novinka Revolt E+ Pro vám ale díky středovému motoru Yamaha přidá 250 Wattů navíc. Kolo je určeno především na nezpevněné cesty, ale velmi slušně pojede i na silnici. Revolt E+ Pro je jako stvořený pro vaše výlety za poznáním!

Revolt E+ Pro je postaven na hliníkovém rámu vyrobeném z naší vysoce kvalitní slitiny ALUXX SL, přední vidlice je karbonová z materiálu Advanced Composite a se sloupkem řízení OverDrive 2. Středový motor Giant SyncDrive Pro Yamaha disponuje vysokým točivým momentem 80 Nm a kromě pěti jízdních režimů, které volíte manuálně (podpora je až 360 %) nabízí i režim automatického nastavení výše podpory motoru (tzv. Smart Assist režim), abyste se při jízdě nemuseli o nic starat. Hladké spojení mezi motorem a vaší vlastní silou zajistí technologie PedalPlus, která zde ke čtyřem základním senzorům přidává ještě dva další kvůli režimu Smart Assist – jedná se o senzor zrychlení (akcelerometr) a senzor náklonu. Nová lithiová baterie Giant EnergyPak Smart integrovaná ve spodní rámové trubce má kapacitu 375 Wh. Při jejím nabíjení oceníte 6-ampérovou nabíječku Smart Charger, která přináší mimořádně rychlé nabíjení. Navíc je zde možnost připevnit na rám druhou baterii EnergyPak Plus, která přidá dalších 250 Wh pro ještě vyšší dojezd (tato baterie bude nabízena samostatně jako volitelné příslušenství). Pro ovládání elektromotoru slouží multifunkční ovládací jednotka Giant RideControl EVO s LCD displejem a funkcí walk assist, která vám usnadní manipulaci s kolem za chůze. Pokud bychom se podívali na další osazení, najdeme zde komponenty Shimano GRX navržené speciálně pro gravel kola, konkrétně hydraulické kotoučové brzdy a 11-rychlostní řazení. Specifickému využití kola odpovídají také širší pláště Giant Crosscut Gravel 2 v rozměru 700x45c a nechybí ani možnost dodatečné instalace blatníků a nosičů.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

Technologie Giant Hybrid Cycling

Na ovládání RideControl zapnete elektrický pohon a zvolíte požadovaný stupeň výkonu. Jakmile se opřete do pedálů, byť jen mírně, aktivujete senzory PedalPlus, které přenášejí informace do řídící jednotky. Tento „mozek“ celého systému bleskurychle vyšle požadavek na odpovídající množství energie do baterie EnergyPak. Následně je energie převedena do motoru SyncDrive, který se okamžitě a plynule rozběhne a začne vám pomáhat při šlapání.

Vysoký výkon a dlouhý dojezd

Středový motor SyncDrive Pro Yamaha poskytuje vysoký točivý moment 80 Nm a podporu až 360 %. Integrovaná lithiová baterie Giant EnergyPak Smart nabízí kapacitu 375 Wh, dalších 250 Wh pro ještě vyšší dojezd vám přidá druhá baterie EnergyPak Plus, která bude nabízena samostatně jako volitelné příslušenství a připevní se na rám.

Automatický režim Smart Assist

Středový motor SyncDrive Pro Yamaha nabízí kromě 5 jízdních režimů, které volíte manuálně, také režim Smart Assist, tedy automatické nastavení výše podpory motoru, abyste se nemuseli o nic starat. Kvůli této funkci je zde použita 6-senzorová technologie PedalPlus, která ke čtyřem základním senzorům přidává ještě senzor zrychlení (akcelerometr) a senzor náklonu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Gravel bike a cyklokrosová kola
? Průměr kol: 700C
Počet Převodů: 1x11
Modelová řada: Giant Revolt E+
? Modelový rok: 2020
? Kategorie kola: Elektrokolo - Gravelbike
Materiál Rámu: Hliník
? Zaměření: Sportovní
Velikost baterie: 375 Wh
Výrobce a typ motoru: Giant SyncDrive Pro
Motor: Giant SyncDrive Pro powered by YAMAHA, 80 Nm, 250 W
Senzory: Giant PedalPlus 6-senzorová technologie
Ovládací jednotka: Giant RideControl EVO, LCD displej, konektivita Bluetooth, micro USB konektor
Baterie: Giant EnergyPak Smart 375 Wh, 36 V, Lithium-Ion
Barva: Metallic Army / Olive
Rám: ALUXX SL Aluminum, středový motor, integrovaná baterie (vyjímání do strany)
Vidlice: Advanced Composite, sloupek OverDrive2, pevná osa 12x100 mm
Řídítka: Giant Connect, 31,8 mm
Představec: Giant Contact
Sedlovka: Giant D-Fuse, karbonová
Sedlo: Giant Contact (Neutral)
Pedály: ano
Řazení: Shimano RX600, převody 1x11
Přehazovačka: Shimano GRX
Brzdy: Shimano RX600, hydraulické, kotouče 160 mm
Brzdové páky: Shimano RX600
Kazeta: Shimano CS-M7000, 11-42 zubů
Řetěz: KMC e.11 Turbo EcoProteq, speciální pro elektrokola
Kliky: FSA, vyrobené pro Giant, převodník Mega Tooth 42 zubů
Ráfky: Giant eX 2, 700c
Náboje: Giant Performance Tracker Road, zapouzdřená ložiska, 12mm pevné osy
Dráty: Sapim Race / Sapim E-Lite
Pláště: Giant Crosscut Gravel 2, 700x45c
Doplňky: Giant EnergyPak 6A Smart Charger nabíječka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Giant je skutečným obrem, nejen díky názvu. Je to největší výrobce kol na světě, který své výrobní kapacity nabízí i mnoha dalším světovým značkám jízdních kol.

Giant je přední světová značka vysoce kvalitních jízdních kol a cyklistického vybavení. Jako součást skupiny Giant Group, která byla založena v roce 1972, spojuje značka Giant zručnost, pokročilé technologie a inovativní design.

Giant je již dlouho jedním z hlavních inovátorů v cyklistice. Zavedl lehčí a pevnější hliníkové rámy v době, kdy průmyslovým standardem byla ocel. Byl první, kdo vyrobil kola z uhlíkových vláken široce dostupná světu. Design moderních silničních kol definoval pomocí geometrie Compact Road. A patentované odpružení Maestro způsobilo revoluci v segmentu celoodpružených kol.